afbeelding

Het “Werk en Klus”team staat voor je klaar.

Hoe te reageren op een klus.

Het is in principe heel simpel. Lees de uitgebreide uitleg en werkomschrijving in het klusprofiel en reageer daarop. je kunt beter eerst bij de klus gaan kijken ( met in achtneming can de coonaregels natuurlijk) om een offerte te maken. Maak daarvoor een afspraak. Je hoeft nmatuurijk niet bij elk type klus eerst te gaan kijken. Dan maak je direct een prijsopgave, of geef je een uurtarief door. 

Ervaring

Het is natuurlijk beter om een profiel in het “dashboard” met foto’s van je werk aan te vullen en een mooi portfolio te maken, zodat de opdrachtgevers zien wat je allemaal kan en doet. zo krijg je eerder de opdracht om een klus te doen of te maken.

Concurentie

Het is natuurlijk logisch dat er meerdere personen of bedrijven reageren op een klus. Probeer daarom zo duidelijk mogelijk naar de klant toe te zijn. Het hoeft niet altijd zo te zijn dat de goedkoopste het werk krijgt. Probeer daarom om met je profiel en bedrijfsomschrijving goed voor de dag te komen. Je mag natuurlijk ook op zo veel mogelijk klussen reageren als je zelf wilt

Vragen:

   • Heb je vragen voor ons team, vraag ze via het contactformulier.   Contact
   • Werkt er iets niet in je “dashboard”stuur ons een bericht.   Contact
   • Voor enkele handvatten over het krijgen van een klus.   Contact
   • Voor enkele handvatten over het pllaatsen van een klus.   Contact
  •  

Comments are closed

Uploading